HomeCategory

Human Resources

Työpaikkakuvaus

Haemme Kirjanpitäjää Pirkanmaalla sijaitsevalle asiakkaalle

Smart Workers Oy etsii asiakkaalleen motivoitunutta ja kokenutta kirjanpitäjää Pirkanmaalla. Olemme asiakkaallemme kumppani liiketoiminnan kehittämisessä tarjoamalla laadukkaita henkilöstöratkaisuja. Etsimämme henkilö toimii tärkeässä roolissa varmistaen kirjanpidon ja tilinpäätösten korkean laadun sekä osallistuu aktiivisesti palkanlaskentaan.

Tehtävänkuvaus:

• Vähintään kahden vuoden kokemus kirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja palkanlaskennasta
• Kyky muodostaa kokonaisvaltainen kuva hoidetuista asiakkaista
• Vahva osaaminen verotukseen liittyvissä asioissa
• Kyky toimia itsenäisesti ja ratkaista haasteita
• Erinomaiset kommunikointi- ja tiimityötaidot

Tehtävässä menestymisen edellytykset:

• Taloushallinnon alan koulutus (esim. tradenomi, merkonomi)
• Hyvä kirjanpito-ohjelmistojen tuntemus (esim. Netvisor)
• Joustavuus ja kyky sopeutua muuttuviin tilanteisiin
• Innovatiivinen ja kehitysmyönteinen asenne
• Sujuva suomen kielen taito, englannin kielen taito katsotaan eduksi

Tarjoamme:

• Mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan
• Kilpailukykyisen palkkauksen
• Mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja laajentaa osaamista
• Mukavan työympäristön ja mahdollisuuden joustavaan työskentelyyn

Mikäli tunnet olevasi sopiva kandidaatti tähän tehtävään, lähetä meille hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen jani@smartworkers.fi. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Hakuaika päättyy 30.5.2024. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten kannattaa toimia nopeasti!
Smart Workers Oy ja asiakkaamme arvostavat monimuotoisuutta työyhteisössä ja rohkaisevat kaikkia hakemaan tehtävää riippumatta taustasta tai sukupuolesta.

Työpaikkakuvaus

Valmisruokien valmistus ja pakkaus sekä laadunvalvonta.

WWW-osoite https://www.smartworkers.fi
Yhteystiedot Jani Havunen, Puh: +358400235054, jani.havunen@jjhlaw.fi
Työpaikan osoite: Kanervistontie 1, 45200 KOUVOLA
Työ alkaa 10.04.2023
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 25.04.2023
Jätä hakemus jani.havunen@jjhlaw.fi
Ilmoitus jätetty 23.03.2023
Ilmoitusnumero 11900541

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme hakee kiinteistönhoitajaa 6 kuukauden määräaikaiseen tehtävään erikoispuhdistuksiin ja yleisiin kiinteistönhoidon tehtäviin Pirkanmaan alueelle. Edellytämme sinulta ensiapu- työturva- ja tieturvakortteja, mutta mikäli joku noista on suorittamatta, voit suorittaa luvat työn alkaessa. Työaika on 37,5 tuntia viikossa ja työvuorot painottuvat pääosin maanantain ja perjantain 8-16 välille. Työvuoroja voi olla satunnaisesti myös öisin tai pyhinä. B-ajokortti on työn luonteen vuoksi välttämätön. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Lisätietokyselyt ja työhakemuksen ansioluetteloineen voi lähettää osoitteeseen jani.havunen@jjhlaw.fi.

Työpaikkakuvaus

Haemme tekijää kiinteistönhoidon erikoistehtäviin, kuten graffitinpoistoihin, sesongin mukaan vaihtuviin ulkotöihin, julkisivunpesuihin ja rännien tyhjennyksiin. Työaika vaihtelee aikaisesta aamusta iltaan ja sijoittuu pääosin maanantain ja perjantain välille. Satunnaisesti töitä voi olla myös lauantaisin ja pyhinä esimerkiksi lumilähtöjen tai liputusten takia. Työ alkaa mahdollisimman pian ja työsuhde on kuuden kuukauden määräaikainen – jatko voi olla mahdollinen syksyn työtilanteesta riippuen. Työtunteja on keskimäärin 37,5 eli työaika viikon sisällä voi vaihdella. Työtehtäviä saatetaan tarvittaessa täydentää muualla esimerkiksi IV-puolella tai erikoispuhdistuksissa kuten liukuportaissa ja yläpölyissä.

Mahdolliset työtä koskevat kysymykset, työhakemukset ja ansioluettelon voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen jani.havunen@jjhlaw.fi.

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme hakee neljää (4) sisäikkunanpesijää erilaisiin työsuhteisiin Pirkanmaan alueelle.

Työtuntien määrä viikossa voidaan katsoa tapauskohtaisesti toiveittesi ja elämäntilanteesi mukaan, sillä tarjolla on sekä koko- että osapäivätyötä elo-syyskuun vaihteeseen saakka.

Työ on mahdollista aloittaa heti keikkaluontoisesti.

Työajat sijoittuvat pääosin maanantain ja lauantain välille aamu- ja iltavuoroihin, mutta satunnaisesti on mahdollisuus tehdä myös yötyötä.

Edellytämme sinulta työturvakorttia ja olisi hienoa, jos sinulla olisi myös b-ajokortti ja ensiapukortti.

Työpaikkakuvaus

Oletko sinä etsimämme puhdistustyöntekijä?

Haemme kesäksi työntekijää Pirkanmaan alueelle erilaisiin puhdistuskohteisiin, joissa työtä tehdään toisinaan erilaisten nostimien tai köysien avulla. Kohteissa on esimerkiksi kattojen painepesuja tai ikkunanpesua nostimilla. Työtä tehdään kolmessa vuorossa maanantain ja lauantain välillä, toisinaan myös pyhinä. Nostintyöt tehdään usein yöaikaan, joten edellytämme sinulta mahdollisuutta tehdä myös yövuoroja. Edellytämme sinulta tieturva-, työturva- ja hätäensiapukursseja, lisäksi ajokortti on pakollinen.

Hakemukset: jani.havunen@jjhlaw.fi

Haemme Tampereen alueelle IV-asentajaa / -puhdistajaa. Tehtävänäsi ovat esimerkiksi ilmanvaihtokanavien puhdistukset, suodattimien vaihdot, huollot ja korjaukset. Odotamme hakijalta aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Katsomme eduksi osaamisen ilmanvaihdon säätämisestä ja mittauksista.

Mahdolliset työtä koskevat kysymykset, työhakemukset ja ansioluettelon voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen jani.havunen@jjhlaw.fi.